Intrebari Frecvente

Acestea sunt cateva intrebari frecvente puse de utilizatori sitului.
Daca aveti o intrebare si nu o regasiti aici, va rugam scrieti-ne, folosind formularul de pe pagina de Contact.

1. Generale

1.1. Am o publicatie online, la ce ma ajuta platforma crosswords-online.com?

Va ajuta la adaugarea jocurilor de cuvinte incrucisate in website-ul dvs, fara a apela la specialisti IT si cu costuri minime. Aceste jocuri dintotdeauna au fidelizat cititorii, iar in mediul online ii vor tine mai mult timp pe site-ul dvs.

1.2. Trebuie sa am cunostinte de programare pentru a adauga jocuri pe situl meu?

NU.
Trebuie doar sa copiati codul ce vi-l furnizam, in pagina in care doriti sa apara jocul.

2. Jocuri: integrame, anagrama, rebusuri, sudoku

2.1. Cum adaug un joc nou?

Pentru a adauga integrame, anagrame, rebusuri sau sudoku trebuie sa va inregistrati. In contul de utilizator obtinut dupa inregistrare veti regasi o interfata prietenoasa pentru crearea de jocuri de cuvinte incrucisate, precum si functii utile cum ar fi dictionarul.

2.2. La ce ma ajuta functia dictionar?

La crearea de jocuri noi, in functie de literele completate, Dictionarul recomanda cuvinte cu definitii, facand din crearea unei integrame o sarcina usoara, nu una de expert.

2.3. Am inceput sa creez un joc dar nu l-am terminat. Pot sa-l termin mai tarziu?

DA. Trebuie doar sa-l salvati si il veti regasi mai tarziu in lista de jocuri.
El nu va fi facut public pe site decat in momentul in care dumneavoastra decideti asta, folosind functia de Publicare

2.4. Am adaugat un joc nou, l-am verificat, cum il public pe www.crosswords-online.com?

In CONTUL MEU, in dreptul fiecarui joc se gaseste un buton Publica.
ATENTIE:
odata publicat, jocul nu mai poate fi modificat, sters sau scos de pe site, decat cu o cerere expresa catre administratorul sitului.
Va rugam sa verificati continutul jocului inainte de publicare. Pentru ca avem incredere in buna dumneavoastra credinta si nu dorim sa adaugam timpi nedoriti in procesul de publicare, am decis sa va lasam pe dumneavoastra sa publicati jocul. Administratorii sitului vor verifica oricum fiecare joc in parte si vor lua masurile necesare in caz de continut neadecvat.

2.5. Am publicat un joc, de ce nu mai pot sa-l modific, sterg sau sa-l scot de pe site?

Deoarece unul din serviciile de baza ale platformei noastre este cel de Integrare jocuri in alte situri continutul sitului trebuie sa fie unul valid. S-a dorit a se evita situatia neplacuta in care un joc public este integrat in alte situri si apoi el este modificat sau sters. Totusi, la cererea expresa a autorului jocului, administratorii sitului pot lua o decizie favorabila in aceasta privinta daca nu este afectat continutul altor situri.

2.6. Pot sa imi integrez propriile jocuri dar sa nu le fac publice pe www.crosswords-online.ro?

DA. Daca optati pentru abonamentul BUSINESS, beneficiati de aceasta facilitate. Avand acest abonament, aveti posibilitatea sa bifati casuta Privat din cadrul jocurilor.

2.7. Ce inseamna casuta Privat din cadrul unui joc?

Aabonamentul BUSINESS va permite ca jocurile create de dumneavoastra sa fie private, adica sa nu apara pe situl www.croswords-online.com, ci sa poata fi integrate doar de dumneavoastra in situl propriu. Acest lucru se poate face prin simpla bifare a casutei Privat din cadrul unui joc.
Vezi aici detalii despre abonamentele existente.

3. Integrare

Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie sa aveti un abonament care permite acest lucru. Vezi aici detalii despre abonamentele existente.
Conform abonamentului respectiv, aveti un numarul de integrari disponibile.

Pentru a integra un joc in situl dumneavoastra trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
1. Sa fiti inregistrat si abonamentul ales de dumneavoastra sa beneficieze de aceasta facilitate.
2. Numarul de integrari ramase sa fie mai mare decat 0.
3. Sa fiti logat.

3.1. Cum integrez un joc in situl meu?

Pe pagina de detaliu a fiecarui joc se gaseste un buton "Integreaza". De asemenea, daca sunteti utilizatorul ce a publicat jocul ce se doreste a fi integrat, puteti sa folositi aceasta functie si din CONTUL MEU: in lista jocurilor, in dreptul fiecarui joc, se gaseste un buton Integreaza.
Aceasta functie va genera un cod ce trebuie adaugat in pagina site-ului dvs, in locul in care doriti sa apara jocul.
Verificati de asemenea Setarile de integrare disponibile in CONTUL MEU, fara de care integrarea nu poate functiona.

3.2. Am pierdut codul de integrare a jocului. Ce trebuie sa fac sa-l obtin din nou?

Codul de integrare nu se poate pierde niciodata. Pentru a revizualiza codul, trebuie doar sa urmati aceiasi pasi ca si la prima vizualizare, cu specificatia ca de aceasta data, numarul de integrari disponibile va ramane la fel (nu va fi considerata ca o noua integrare).

3.3. Am introdus codul pentru integrare, dar imi apare "Eroare integrare ! COD: 100" in locul jocului.

In CONTUL MEU, verificati configurarile din sectiunea Setari integrare, in special campul Website. In acel camp trebuie sa introduceti adresa site-ului in care se face integrarea. De exemplu daca doriti integrarea intr-o pagina a site-ului www.siteul-meu.ro/pagina.html este suficient sa introduceti in campul website www.siteul-meu.ro

3.4. Am integrat unul sau mai multe jocuri pe situl meu. Care este durata de viata a jocurilor integrate?

Jocurile sunt publice pe situl dumneavoastra atata timp cat abonamentul dumneavoastra este activ, deci platit. Daca din motive exceptionale suntem nevoiti sa scoatem de pe site un anumit joc, toti cei care au integrat acel joc vor fi instiintati si vor putea integra un alt joc in locul lui.

4. Abonamente

4.1. Cate tipuri de abonamente exista?

Vezi aici detalii despre abonamentele existente.

4.2. Pot opta pentru alt tip de abonament decat cele existente?

DA.
Putem customiza abonamentele existente in functie de nevoile dumneavoastra. La inregistrare selectati tipul de abonament CUSTOM sau contactati-ne folosind formularul din pagina de contact.

4.3. Cum platesc?

Modalitate de plata: transfer bancar.
Daca ati optat pentru un abonament cu plata, administratorii sitului primesc in mod automat cererea dumneavoastra de inregistrare. Veti fi contactat cu ajutorul datelor introduse de dumneavoastra si vi se va trimite factura proforma conform abonamentului selectat. Dumneavoastra trebuie sa efectuati plata prin transfer bancar si sa ne trimiteti pe email sau fax o copie a ordinului de plata. Dupa validarea platii contul dumneavoastra va fi activat si veti primi o instiintare pe email ce va confirma acest lucru.

4.4. Care sunt intervalele de plata?

Plata se poate efectua lunar, la 6 luni sau la 1 an.