Beneficii vizitatori

Bine ati venit pe croswords-online.com !!!
Daca va plac jocurile de cuvinte incrucisate, veti regasi aici o varietate larga de rebusuri, integrame si anagrame dar si Sudoku, disponibile atat intr-o varianta interactiva de completare direct in browser cat si in varianta tiparita pentru cei care inca prefera pixul si hartia.
Vezi jocurile noastre

Oferim gratuit pentru cei care vor sa-si faca cunoscute propriile jocuri de acest tip o platforma prin care pot publica integrame, anagrame, rebusuri, sudoku precum si un sistem de a primi feedback din partea celorlalti membri ai comunitatii cuvintelor incrucisate.
Pentru a putea crea jocuri interesante si inovative, va punem la dispozitie un DICTIONAR care va propune cuvinte, pe masura ce completati jocul.
Publica joc

Ultimele jocuri adugate

Beneficii membri

Cuvintele incrucisate reprezinta una dintre cele mai raspandite variante de exercitii mentale din lume. Rebus-urile si integramele sunt publicate constant, atat in cotidiane de top, cat si in reviste specializate dedicate acestor tipuri de jocuri.

De peste un secol, cuvintele incrucisate ofera un continut mai atractiv si cresc loialitatea cititorilor fata de ziarele in care acestea sunt publicate. Platforma crosswords-online ofera toate mijloacele prin care puteti aduce aceste mult iubite jocuri mentale in publicatiile din mediul online, cu costuri extrem de reduse, fara a necesita investitii in programarea unor functii suplimentare pe propriul site. Singurul lucru de care aveti nevoie este un cont pe platforma noastra.

Sudoku
Oferiti vizitatorilor site-ului dumneavoastra placerea dezlegarii jocurilor Sudoku!

CREEAZĂ CONT

Modele de integrare a jocurilor in alt site:
MODEL INTEGRARE INTEGRAMA/ANAGRAMA
MODEL INTEGRARE REBUS
MODEL INTEGRARE SUDOKU

Servicii platforma

mai multe servicii...