Termeni si conditii de utilizare

Termeni de utilizare

1. Acceptul dumneavoastră
Utilizând şi/sau vizitând acest website (inclusiv tot conţinutul disponibil prin acest site) ACCEPTAŢI AUTOMAT TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.

2. Website-ul CROSSWORDS-ONLINE.COM
Termenii şi condiţiile sunt aplicabile în cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu jocuri, informaţii sau alte materiale şi servicii pe site. Acest site poate conţine linkuri spre alte  site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul DataTNT. DataTNT nu are control şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, politica sau practicile oricărui alt site. Prin utilizarea acestui site dumneavoastră  absolviţi în mod explicit DataTNT de orice responsabilitate ce ar rezulta din utilizarea dvs a unui alt site. Prin urmare, vă recomandăm să citiţi termenii şi condiţiile pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitaţi, atunci când părăsiţi site-ul nostru.

3. Accesul pe website
A. DataTNT vă garantează permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea următorilor Termeni de folosinţă:
(i) nu veţi copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obţine în prealabil o autorizaţie scrisă de la administratorul site-ului sau daca nu beneficiati de un abonament, special creat in acest scop;
(ii) nu veţi altera sau modifica nici o parte din acest site în afară de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat;
(iii) veţi respecta termenii şi condiţiile acestui site.

B. Pentru a accesa anumite elemente ale acestui site, va trebui să vă creaţi un cont. Nu veţi putea utiliza contul altei persoane, fără permisiune. Pentru crearea contului, trebuie să oferiţi informaţii complete. Dumneavoastră sunteţi unic răspunzător de activitatea ce are loc în cadrul contului dvs şi trebuie să păstraţi securitatea parolei contului dvs. Trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului în cazul în care securitatea contului dvs este compromisă sau contul este utilizat neautorizat de către altcineva. Chiar dacă DataTNT nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizată a contului, dvs ati putea fi răspunzător de daunele cauzate site-ului sau altora prin utilizarea neautorizată.

C. Sunteţi de acord să nu folosiţi nici un sistem automat, care accesează site-ul într-o manieră care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului crosswords-online.com intr-o perioadă de timp, rezonabilă pentru ca o persoană să poată să utilizeze această convenţie.

4. Drepturile proprietăţii intelectuale
Conţinutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informaţional şi pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licenţiat cu alte scopuri şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de  proprietate.
DataTNT îşi rezervă toate drepturile pentru acest site şi pentru conţinutul acestuia. Sunteţi de acord a nu vă angaja în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terţe părţi, în interes comercial.
Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia.

5. Postarea de către utilizator
A. Site-ul crosswords-online.com permite sau va permite în viitor postarea de jocuri sau alte materiale de către dvs sau de către alţi utilizatori; va mai permite găzduirea, sharing-ul şi/sau publicarea acestor materiale postate. Este de înţeles faptul că, indiferent dacă materialele postate sunt sau nu publicate, DataTNT nu garantează confidenţialitatea materialelor.

B. Veţi fi singurul răspunzător de materialele pe care le postaţi şi de consecinţa postării sau publicării lor. Atunci când postaţi materiale, afirmaţi, susţineţi şi garantaţi că:
(i) deţineţi sau aţi obţinut licenţa, drepturile, consimţământul sau permisiunea de a include, utiliza si distribui materialul pe site si pe orice canale media; în acelaşi timp autorizaţi DataTNT în utilizarea tuturor si oricaror patente, mărci înregistrate, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate, toate acestea incorporate in sau aflate in legatura cu materialele postate, în scopul includerii, utilizarii sub orice forma, prelucrarii si distribuirii materialelor pe site si pe orice canale media, conform celor prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare.
(ii) deţineţi consimţământul scris şi/sau permisiunea din partea fiecărei persoane identificabilă în materialele postate pe site de a apărea pe site si pe orice canale media, în condiţiile şi limitele prevazute in acesti Termeni si conditii de utilizare . Mai exact, deţineţi toate drepturile de autor pentru materialul postat.  Postând materialul pe site, acordati catre DataTNT o licenţă (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusivă, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial   prin care transmiteti catre DataTNT toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv  utilizarea, reproducerea, transformarea, distribuirea, inchirierea, imprumutul, comunicarea publica, promovarea sau redistribuirea unor părţi din material în orice format media şi prin orice canale media, precum si realizarea de opere derivate.

C. In legătură cu materialele postate, sunteţi de asemenea de acord:
(i) să nu postaţi materiale care sunt protejate de drepturile de autor, sau alte drepturi de proprietate ale unei terţe persoane, incluzănd drepturile la intimitate şi publicitate, decât dacă sunteţi proprietarul acestor materiale sau aveţi consimtamantul proprietarului sau autorului de drept de a posta materialul şi de a acorda licenţa catre DataTNT in conditiile prevazute la punctual 5B. de mai sus;
(ii) să nu publicaţi elemente care ar putea dăuna site-ului crosswords-online.com, unei terţe persoane;
(iii) să nu postaţi materiale obscene, defăimătoare, ameninţătoare, pornografice, de hărţuire, care să instige la ură, materiale ofensive la adresa rasei sau etniei, materiale care să violeze vreo lege sau să fie nepotrivită în vreun fel;
(iv) ca DataTNT să marcheze ca "neadecvat persoanelor sub 18 ani" materialele considerate neadecvate pentru a fi vizualizate de către minori şi să le înlăture de pe site după maximum 7 zile de la postare
(v) să nu postaţi materiale publicitare sau solicitări de colaborări comerciale;
(vi) DataTNT nu garanteaza gazduirea pe perioada nelimitata a materialelor postate de dumneavoastra.

D. În particular, dacă sunteţi proprietarul unui drept de autor şi consideraţi că vreun utilizator v-a încălcat dreptul de proprietate, puteţi trimite  o notificare administratorului, alături de următoarele elemente:
(i) O semnătură fizică sau electronică a persoanei autorizate spre deţinerea dreptului de autor care este încălcat;
(ii) Identificarea elementului cu drept de autor ce se pretinde a fi încălcat sau o listă cu elementele ce se consideră a fi încălcate
(iii) Identificarea materialului care se consideră a fi încălcat sau a fi subiectul activităţii de încălcare şi care se doreşte a fi înlăturat sau blocat accesul utilizatorului pe site
(iv) Informaţie rezonabil suficientă din punct de vedere cantitativ, pentru a permite o contactare  ulterioară din partea siteului – adresă, număr de telefon sau email
(vi) Dovada conform căreia sunteţi îndreptăţit să acţionaţi în calitate de proprietar al materialului.

E. Sunteţi conştient că în timpul utilizării site-ului vă expuneţi la materiale postate dintr-o varietate de surse şi că DataTNT nu este răspunzător de acurateţea, utilitatea, siguranţa materialelor sau gradului în care acestea respectă drepturile de proprietate.
De asemenea conştientizaţi faptul că vă expuneţi la materiale care pot fi ofensive, indecente, respingătoare şi sunteţi de acord să renunţaţi, la orice drepturi legale sau despagubiri pe care le-aţi putea pretinde de la DataTNT, şi sunteţi de acord să îi învestiţi şi să mentineti DataTNT, pe proprietarii/operatorii, afiliaţii şi/sau licenţatorii acestuia cu imunitate completă în măsura permisă de lege privind toate aspectele legate de utilizarea siteului.

F. DataTNT vă permite accesul la materiale doar pentru a fi folosite în scop personal şi non-comercial.

6. Declaraţie de garanţie
SUNTEŢI DE ACORD CA PRIN UTILIZAREA SITEULUI WWW.CROSSWORDS-ONLINE.COM SĂ VĂ ASUMAŢI ORICE RISC.
IN MĂSURA PERMISĂ DE LEGE, DATATNT,  DIRECTORII, ANGAJAŢII ŞI AGENŢII SĂI  DECLARĂ TOATE GARANŢIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, ÎN LEGĂTURĂ CU WEBSITEUL ŞI FOLOSINŢA DVS A ACESTUIA. DATATNT NU OFERĂ NICI O GARANŢIE SAU REPREZENTARE VIZAVI DE ACURATEŢEA SAU DE CAT DE COMPLET ESTE CONŢINUTUL ACESTUI SITE SAU CONŢINUTUL ALTOR SITEURI LEGATE DE ACEST SITE ŞI NU-ŞI ASUMĂ NICI O RESPONSABILITATE PENTRU ORICE (I) ERORI, GREŞELI, SAU LIPSĂ DE ACURATEŢE A CONŢINUTULUI, (II) VĂTĂMARE CORPORALĂ SAU A PROPRIETĂŢII, DE ORICE NATURĂ, REZULTAND PRIN ACCESUL DVS LA SITEUL ŞI SERVICIILE NOASTRE, (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINŢA SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE ŞI/SAU ORICE ŞI TOATE DATE PERSONALE ŞI/SAU INFORMAŢII FINANCIARE STOCATE ÎN ACESTA, (IV) ORICE ÎNTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CĂTRE SITEUL NOSTRU, (V) ORICE ERORI, VIRUŞI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL CĂRORA POT FI TRANSMISE CĂTRE SAU PRIN SITEUL NOSTRU DE CĂTRE O PARTE TERŢĂ ŞI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONŢINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICĂCIUNE DE ORICE FEL APĂRUTĂ CA REZULTAT AL FOLOSINŢEI ORICĂRUI CONŢINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FĂCUT DISPONIBIL PRIN SITEUL WWW.CROSSWORDS-ONLINE.RO. DATATNT NU GARANTEAZĂ ŞI NU-ŞI ASUMĂ RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE PRODUS SAU SERVICIU PUBLICAT SAU OFERIT DE CĂTRE O PARTE TERŢĂ PRIN SITE-UL CROSSWORDS-ONLINE.COM SAU ORICE SITE CU HIPERLINK SAU APĂRUT ÎN ORICE BANNER SAU ALT FEL DE PUBLICITATE, ŞI DATATNT NU VA FI PARTE LA SAU ÎN ORICE ALT FEL RESPONSABIL PENTRU MONITORIZAREA ORICĂROR TRANZACŢII DINTRE DVS ŞI O PARTE TERŢĂ OFERITOARE DE PRODUSE SAU SERVICII. ÎN CEEA CE PRIVEŞTE CUMPĂRAREA ORICĂRUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MODALITATE AR TREBUI SĂ VĂ FOLOSITI BUNA DVS JUDECATĂ ŞI SĂ O EXERCITAŢI  CU ATENŢIE ATUNCI CAND ESTE CAZUL.

7. Limitarea raspunderii
ÎN NICI UN CAZ DATATNT, DIRECTORII, ANGAJAŢII SAU AGENŢII SĂI NU VOR FI PASIBILI FAŢĂ DE DVS PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE PUNITIVE SAU DE CONSECINŢĂ CE REZULTĂ DIN ORICE (I) ERORI, GREŞELI, SAU LIPSĂ DE ACURATEŞE A CONŢINUTULUI, (II) VĂTĂMARE CORPORALĂ SAU A PROPRIETĂŢII, DE ORICE NATURĂ, REZULTAND PRIN ACCESUL DVS LA SITEUL ŞI SERVICIILE NOASTRE, (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINŢA SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE ŞI/SAU ORICE ŞI TOATE DATE PERSONALE ŞI/SAU INFORMAŢII FINANCIARE STOCATE ÎN ACESTA, (IV) ORICE ÎNTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CĂTRE SITEUL NOSTRU, (V) ORICE ERORI, VIRUŞI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL CĂRORA POT FI TRANSMISE CĂTRE SAU PRIN SITEUL NOSTRU DE CĂTRE O PARTE TERŢĂ ŞI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONŢINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICĂCIUNE DE ORICE FEL APĂRUTĂ CA REZULTAT AL FOLOSINŢEI ORICĂRUI CONŢINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FĂCUT DISPONIBIL PRIN SITEUL CROSSWORDS-ONLINE.COM, SAU FIE CĂ SE BAZEAZĂ PE GARAŢIE, CONTRACT,  SAU ORICE ALTE MODALITATI LEGALE, SAU IN CAZUL IN CARE COMPANIA ESTE SAU NU CONŞTIENTĂ DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. ACEASTĂ LIMITARE A RASPUNDERII SE VA APLICA IN MĂSURĂ PERMISĂ DE LEGE ÎN JURISDICŢIA APLICABILĂ. AŢI LUAT LA CUNOŞTINŢĂ CU SPECIFICITATE CĂ DATATNT NU VA FI PASIBIL PENTRU POSTĂRILE UTILIZATORILOR SAU DE COMPORTAMENTUL DEFĂIMĂTOR, OFENSATOR SAU ILEGAL AL ORICĂREI TERŢE PĂRŢI ŞI CĂ RISCUL DE DAUNE DIN PARTEA ACESTORA ĂL SUPORTAŢI DOAR DVS.
Site-ul este controlat şi oferit de către DataTNT cu facilităţile sale din Romania. DataTNT nu afirma că site-ul crosswords-online.com este potrivit sau disponibil pentru folosinţă în alte locaţii. Cei ce accesează sau folosesc site-ul crosswords-online.com din alte jurisdicţii, sunt responsabili faţă de legea locală.

In cazul incalcarii garantiilor mentinate la punctele 5 si 6 de mai sus, veti despagubi integral DataTNT pentru oricare si toate actiunile, pretentiile, cererile, costurile directe, taxele, procedurile si cheltuielile, in final stabilite printr-un ordin/decizie a instantei in sarcina DataTNT, care rezulta din sau in legatura cu sau suportate datorita incalcarii sau presupusei incalcari a acestor drepturi prin utilizarea de catre DataTNT a oricaror informatii sau materiale postate potrivit acestor Termeni si conditii de utilizare.

8. Excepţii de la penalităţi
Sunteţi de acord să apăraţi, să exceptaţi de la penalităţi şi să ţineţi DataTNT, firma mamă, ofiţerii, directorii, angajaţii şi agenţii nevinovaţi de şi împotriva oricăror şi tuturor  daunelor obligaţiilor, pierderilor, pasibilităţilor, costurilor sau datoriilor cererilor (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocaţilor) izvorand din: (i) folosinţa şi accesul dvs la siteul crosswords-online.com, (ii) violarea din partea dvs a oricăror Termeni din aceşti termini de serviciu (iii) violarea de către dvs a oricăror drepturi a unei părţi terţe incluzand fără limitare orice drept de proprietate intelectuală, proprietate, sau provat; sau (iv) orice susţinere că una dintre postările utilizatorilor a cauzat daune unei terţe părţi. Această obligaţie de apărare şi excepţii de la penalităţi vor completa aceşti Termeni de Serviciu şi folosinţa dvs a siteului crosswords-online.com

9. Posibilitatea de a accepta termenii de utilizare
Prin acceptarea prezentelor conditii afirmaţi fie că aveţi peste 18 ani, sau sunteti minor capacitate de exercitiu restransa si aveţi consimţămantul părintelui sau tutorelui legal şi sunteţi în măsură şi competent să intelegeti termenii, condiţiile, obligaţiile afirmaţiile reprezentările şi garanţiile stabilite mai sus şi să-i respectaţi. În orice caz, susţineţi că aveţi peste 14 ani, deoarece siteul crosswords-online.com nu se adresează copiilor sub 14 ani. Dacă sunteţi sub varsta de 14 ani vă rugăm să nu folosiţi siteul crosswords-online.com – există multe alte site-uri interesante pentru dvs.

NOTA DE INFORMARE
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. DataTNT S.R.L., persoana juridica romana cu sediul in str. Prof. Ciortea nr. 7, ap. 160, Cluj Napoca, judetul Cluj, numar de ordine in registrul comertului J12/1754/2007, cod unic de inregistrare 21558183, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru crosswords-online.com si accesarea tastei -"Inregistrare", participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii DataTNT S.R.L. si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopurile colectarii datelor dvs de catre S.C. DataTNT S.R.L., fara alte obligatii din partea acestei societati, sunt urmatoarele:

 • Folosirea lor in procesul de facturare pentru serviciile platite
 • Urmarirea anumitor jocuri copiate de catre ceilalti membri
 • Trimiterea si postarea mesajelor Dvs. pe site
 • Comentarea de catre Dvs a jocurilor adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul www.crosswords-online.com
 • Trimiterea de mesaje altor membri inscrisi pe site
 • Personalizarea si imbunatatirea experientei pe siteul www.crosswords-online.com prin intermediul uneltelor pe care DataTNT le furnizeaza
 • Integrarea jocurilor in site-ul Dvs personal prin intermediul unor coduri simple furnizate de catre crosswords-online.com
 • Participarea Dvs. la concursuri, promotii
 • Completarea chestionarelor sau subscrierea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondare de catre Dvs
 • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau administrative (privind schimbari in site, administrare etc)
 • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii DataTNT S.R.L. si a tuturor tertilor cu care DataTNT S.R.L. are relatii de orice natura (inclusiv comerciale)
 • Asigurarea sigurantei site-ului www.crosswords-online.com
 • Statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii si imaginii site-ului crosswords-online.com si pentru crearea unor particularitati, promotii, functionalitati si servicii noi.

Sunteti obligat sa furnizati datele cu caracter personal, daca doriti sa deveniti membru crosswords-online.com si sa beneficiati de serviciile mentionate mai sus. Refuzul dvs. de a furniza datele dvs cu caracter personal are urmatoarele efecte:

 • Nu puteti posta jocuri pe site-ul www.crosswords-online.com,
 • Nu puteti posta mesaje sau comenta si vota jocurile adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul www.crosswords-online.com
 • Nu puteti sa va personalizati si imbunatati experienta pe site-ul www.crosswords-online.com prin intermediul uneltelor pe care DataTNT vi le-ar furniza numai daca ati deveni membru Crosswords-Online
 • Nu puteti integra jocurile in site-ul Dvs personal prin intermediul unor coduri simple pe care crosswords-online.com vi le-ar furniza numai daca ati deveni membri platitori Crosswords-Online
 • Nu puteti participa la concursuri, promotii
 • Nu puteti completa chestionare sau subscrie la buletinele de stiri sau alte liste de corespondare,
 • Nu primiti mesaje non-comerciale sau administrative (privind schimbari in site, administrare etc), mesaje publicitare
 • Nu primiti oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii DataTNT S.R.L. si a tuturor tertilor cu care DataTNT S.R.L. are relatii de orice natura (inclusiv comerciale)

Toti cei care au completat formularul privind inregistrarea ca membru Crosswords-Online, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. S.C. DataTNT S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. DataTNT S.R.L. va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. DataTNT S.R.L. in scopurile mentionate mai sus.

Urmatoarele date cu caracter personal – nume, sex, varsta, locatie nu vor fi dezvaluite tertilor, respectiv celorlalti utilizatori si vizitatorilor site-ului www.crosswords-online.com.

S.C. DataTNT S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul social al DataTNT S.R.L. din str. Profesor Ciortea, nr.7, ap. 160, Cluj Napoca, judetul Cluj.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.